Nog 11 dagen... - Reisverslag uit Ameide, Nederland van Nicoline Prins - WaarBenJij.nu Nog 11 dagen... - Reisverslag uit Ameide, Nederland van Nicoline Prins - WaarBenJij.nu

Nog 11 dagen...

Door: Maarten & Nicoline

Blijf op de hoogte en volg Nicoline

20 Oktober 2009 | Nederland, Ameide

Over 11 dagen is het dan eindelijk echt zover……Onze trip naar Nieuw-Zeeland en een klein beetje Australië. Twee jaar hebben we hier naar toe geleefd en nu gaat het dan toch echt gebeuren, eigenlijk nog steeds niet te geloven! We zijn zo benieuwd naar alles wat we gaan horen, zien en beleven….

We zijn al druk bezig met allerlei dingen bij elkaar aan het zoeken. Er is inmiddels al een grote hoop ontstaan met koffers, tassen, camera's, electronica, etc. Helaas mogen we allebei maar 20 kg meenemen, dus het wordt creatief pakken. Want tja de laptop, DS, reisboeken, camera en al die lenzen die moeten toch echt allemaal mee, dan maar wat minder kleding. Pfff dat wordt lastig.

Zaterdag 31 oktober brengt Liesbeth ons naar Schiphol. Om 13.15 uur gaan we de lucht in waar we totaal 22 uur zullen verblijven... Ik, Nicoline, moet er nog even niet aan denken, maar ja op een andere manier valt niet echt mee. Cathay Pacific zal ons naar Hong Kong brengen. Als alles mee zit, landen we om 7.40 uur (lokale tijd, het is daar 7 uur later dan in NL) in Hong Kong. Aangezien we om 21.05 uur (lokale tijd) pas het vliegtuig weer instappen richting Auckland (NZ) hebben we hier een daghotel. We hopen dat we, dankzij onze slaappilletjes, redelijk uitgerust aankomen, zodat we nog een kijkje kunnen nemen in Hong Kong. Maandag 2 november om 13.05 uur (lokale tijd) hopen we te landen op Auckland. Het is in Nieuw Zeeland overigens 12 uur later dan in Nederland. In Auckland staat onze huurauto klaar en kunnen we starten aan de rondreis. Een rondreis door, naar het schijnt, één van de allermooiste landen ter wereld!!!

Wordt snel vervolgd….

Liefs Maarten & Nicoline

P.s. We hebben nog een belangrijke oproep aan de twee baby’s Stuy (Friemel genaamd) en Waarts die van plan zijn om in december/januari ter wereld te komen. Blijf maar lekker warm in mama’s buik, sowieso tot 6 december. Voordat we vertrekken komen we natuurlijk nog wel even checken of jullie Skype (incl. webcam) hebben geïnstalleerd ;-), voor het geval dat...

Ruben, jij gaat via Skype wel naar ons zwaaien toch?

• 20 Oktober 2009 - 21:27

Wendy:

Ik ga jullie volgen hoor!!
    Eneuh zet niet te veel op de hyves www wanneer je weg bent he ;-)

• 21 Oktober 2009 - 07:16

Marloes:

wat spannend allemaal.... heel veel plezier. Komen volgende week nog wel even snel aan......

• 21 Oktober 2009 - 08:00

Bianca:

ja, ja het schiet op maarten en nic. Super hoor! Enne... wij gaan zeker jullie reisverslagen lezen.

• 21 Oktober 2009 - 15:21

Ilja:

Tja, op een andere manier dan vliegen kan natuurlijk wel! Vraag maar aan Jasper.
    Maak je niet te druk over je spulletjes, wat je niet bij je hebt kun je altijd nog daar kopen! Leuk dat we jullie kunnen volgen en plaats vooral veel foto's!

• 21 Oktober 2009 - 16:44

Friemel:

Hey tante en oom!
    Ik kan jullie echt niet beloven dat ik tot 6 december blijf zitten hoor! Mijn mama wordt nu soms al moedeloos van mij als ik weer eens met m'n billen tegen haar ribben aan zit te porren en mijn papa zegt dan tegen mij dat ik mama niet zo mag pesten. Pff ze zitten nu al te zeuren! Nou heel veel plezier daar in Verwegistan ik zal mijn papa en mama wel in de gaten houden!Doei, dikke kus Friemel

• 22 Oktober 2009 - 12:02

Geke:

Stel dat je reisboekje voor Hongkong thuis moet laten ivm hoeveelheid bagage; Aanraders in Hong Kong; times square (shoppen!, vele tempels, Disneyland (kleiner dan USA en erg rustig)Hollywood Road Park, Aberdeen, Stanley Market, div floating restaurants. Mn vriending Maartje is net een week geweest...(woont nu in Singapore, zwaai ff naar haar ;)) Veel plezier en alvast goede reis, we volgen jullie!!

• 26 Oktober 2009 - 12:10

Jan:

Wanneer is het 'grote' afscheidsfeest?

• 27 Oktober 2009 - 13:30

Joop&Mirjam+Sabine:

Jullie vertrek komt nu wel heel erg dichtbij.. Succes met het regelen van de laatste dingetjes. Nogmaals een hele fijne tijd toegewenst, geniet ervan en wij gaan jullie ook zeker volgen!!

• 27 Oktober 2009 - 21:11

Michelle:

Altijd leuk, zo'n "waarbenjij". Ik ga zeker jullie reisverslagen lezen. Geniet ervan, want je hebt nu al wel héél lang op deze vakantie moeten wachten ;-)

• 28 Oktober 2009 - 05:18

Jacques:

Succes met het inpakken ;-) en vast een goede reis! Het komt nu toch wel snel dichtbij.

• 28 Oktober 2009 - 09:27

Marianne Maat:

Hai, hai,

Heel veel plezier in Nieuw Zeeland en ik weet zeker dat het onvergetelijk gaat worden!

Lieve groet, Marianne

• 28 Oktober 2009 - 10:34

Arjan:

He wat leuk dat jullie dit gaan doen.ik wens jullie een fijne verblijf daar in Australie.groetjes arjan

• 29 Oktober 2009 - 18:43

Pieter:

enjoy!!!!!!!!

tot over 6 weken

Pieter

• 30 Oktober 2009 - 14:01

Gonda En Rinaldo:

He vakantiegangers,

Hier even een berichtje uit Oman. We hopen dat jullie net zo'n te gekke vakantie hebben als wij gehad hebben. Geniet er lekker van!
    We zullen morgen op Schiphol even naar jullie zwaaien, hihi!

Rinaldo en Gonda