FRIEMEL IS GEBOREN!!! - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Nicoline Prins - WaarBenJij.nu FRIEMEL IS GEBOREN!!! - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Nicoline Prins - WaarBenJij.nu

FRIEMEL IS GEBOREN!!!

Door: Maarten & Nicoline

Blijf op de hoogte en volg Nicoline

27 November 2009 | Nieuw Zeeland, Kaikoura

We hebben zojuist super nieuws gekregen!!! Paul en Lies hebben een zoon gekregen, JORT!!! Voor jullie in NL, vannacht rond 1 uur geboren. Een weekje te vroeg, maar alles is goed gegaan. Hij is 6 pond. Paps en mams maken het goed! Ik ga nu proberen te slapen en hoop dat we hem snel te zien krijgen via SKYPE :-) , want we zijn wel heel benieuwd naar ons nieuwe neefje!!

Liefs Maart en Nic

• 27 November 2009 - 09:26

Karin Bakker:

Van hart gefeliciteerd met jullie neefje Jort(leuke naam) tante Nicoline & Oom Maarten! Groetjes Kaatje

• 27 November 2009 - 09:27

Sabine:

Gefeliciteerd Tante Nic en Ome Maart !!!
    Geniet nog lekker van jullie laatste dagen, want jullie zullen voor het nieuwe jaar vast nog wel een keer ingeroosterd worden als keiverse oom en tante.

Groetjes vanuit Tienhoven

• 27 November 2009 - 09:30

Roland En Marloes:

Gefeliciteerd ome maarten en tante nico....

veel plezier nog...

• 27 November 2009 - 10:35

Ma En Pa V.Gelderen:

geweldig goed nieuw.fijn dat alles goed is gegaan
    Wat een leuke naam. We zullen Liesbeth en Paul snel een leuke kaart sturen en pa en ma Prins bellen om ze te feliciteren met hun eerste kleinzoon. Wat een rijkdom. Jullie nog heel veel plezier voor de rest van de reis.Hopelijk zien jullie Jort snel op skype.
    alle liefs
    ma.pa.

• 27 November 2009 - 11:20

Yvette:

Hoi tante Nicoline en ome Maarten!

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie neefje!

Geniet van jullie laatste week. Jullie hebben nu wel een reden om het toch leuk te vinden om naar NL terug te komen :-)

Liefs,
    Yvet

• 27 November 2009 - 12:00

Ilja:

De kaart ligt al klaar! Bedankt voor de sms.

• 27 November 2009 - 14:47

Jeanette Vink:

Nou van Harte gefeliciteerd hoor
    Heb je hem inmiddels al gezien of ligt liesbeth in het ziekenhuis

Verder gaat het met jullie goed als ik het zo begrijp alleen is het bijna al weer om het gaat wel erg hard zeker

Gr Jeanette

• 27 November 2009 - 16:57

Niels En Marcia:

Gefeliciteerd!!! Mn zusje belde net al op om het te vertellen!! Wat zullen jullie hem graag willen zien! Geniet eerst nog lekker een weekje van jullie schitterende reis en dan vlug naar Jort!!
    Groetjes vanuit de regen!!

X Niels en Marcia

• 27 November 2009 - 19:24

Wendy:

Gefeliciteerd suiker tante en oom!
    Nou dat stukkie terug vliegen da's voor jullie nu een makkie. Je wilt maar één ding en dat is Jort knuffelen natuurlijk!

• 28 November 2009 - 17:33

Mirjam En Casper:

Van Harte Gefeliciteerd met jullie neefje Jort!

En bedankt voor je sms!

Liefs ons

• 29 November 2009 - 09:11

Cora De Vos:

Hoi Maarten en Nicoline, jullie ook heel erg gefeliciteerd met de geboorte van neefje Jort!!! Geniet van jullie laatste weekje want voor je het weet ben je weer in het zeeeeeeeeeeeeer regenachtig, bleh, Holland!!!!